Samarbejdspartnere søges

Dine muligheder for et samarbejde med DinDeal.dk

DinDeal.dk samarbejder i dag med en lang række leverandører af kvalitetsprodukter og –ydelser. Vi er imidlertid altid åbne overfor samarbejdsrelaterede henvendelser. Så har du et godt produkt, eller en god ydelse/oplevelse, som du kan tilbyde vores mange, prisbevidste kunder på attraktive vilkår, kort sagt en rigtig skarp deal, så tøv ikke med at kontakte os.

Men DinDeal.dk er meget mere end et dealsite. I vores hurtigt voksende kategori med Designvarer, markedsfører vi smykker, ure, glas, lædervarer, kunst og andre lækre designvarer fra primært danske designere, der synes det er vanskeligt at trænge i gennem med budskabet på internettet. Ikke til deal-priser, men til designvarepriser!

Uanset om du vil sælge deals eller egne designvarer, arbejder DinDeal.dk ud fra princippet ”no cure, no pay”, dvs. du kommer kun til at betale for det, vi sælger. Du har altså ikke noget at tabe, kun noget at vinde!

Ekstra turbo på dine produkter..

Som en ekstra tillægsydelse har du dog også mulighed for at booste dine produkter og blive eksponeret via vores marketingplatform i form af kundekartotek, Instagram-følgere og sidst, men ikke mindst, vores store og trofaste gruppe af Facebook følgere som "Synes godt om" DinDeal.dk (www.facebook.com/dindeal.dk).

Vores marketingplatform består p.t. af følgende:
 

  • En stor Facebook gruppe med ca. 28.000 likes (primært kvinder)
  • Ca. 15.000 følgere på Instagram
  • Mere end 30.000 unikke besøgende på vores shop om måneden, som er 100% målrettet kvinder i alle aldre
  • Ca.10.000 kunder der har sagt "ja tak" til at modtage vores nyhedsbreve

Sælger du designvarer?

Hvis du sælger designvarer, kan du måske genkende følgende:

Du har nogle fede produkter. Du brænder for dem og din shop. Men samtidig oplever du, at det er vanskeligt at komme ”ud over rampen” med dem. At det er dyrt at markedsføre dem, og at det går alt for langsomt fremad.

Hvis du kan genkende ovenstående, bør du bestemt læse videre. Vi tror, kan hjælpe dig billigere og mere effektivt end nogen andre.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan markedsføre og sælge dine produkter billigt og effektivt. No cure, no pay - du betaler kun en aftalt procentdel for de produkter, vi sælger. Det kan vi, fordi vi stiller vores Facebook-gruppe, Instagram-følgere, vores daglige besøgende og vores e-mail permissions til rådighed for jer. Kort sagt vores markedsføringsplatform.

 

Men du skal være indstillet på at blive markedsført ved hjælp af giveaways, som du selv sponserer....

Giveaways

Vores giveaway-koncept fungerer på den måde, at du leverer et udvalgt produkt, som vi laver et Facebook post på.

De seneste 2 ”giveaways” vi har postet på Facebook i november 2015 er nået ud til henholdsvis 427.766 og 93.895 personer, og det er tal opnået organisk - altså uden betalt annoncering. Køber du DinDeal.dk’s ekstra annoncepakke vil dine produkter komme endnu længere ud.

Du bestemmer selv hvor mange giveaways du leverer til os, men jo flere, og jo mere attraktive produkter du kommer med, des bredere kommer dit budskab og dine produkter ud.

Du forpligter dig som minimum til at forære 1 ”giveaway” pr. uge til en værdi af min. kr. 500,- pr. stk (udsalgspriser). Din ”giweaway” bliver postet på DinDeals Facebook-gruppe. Uanset om dine ”giveaways” giver mersalg på DinDeal.dk eller din egen shop eller ej (men det gør de ☺), er det uhyre billig markedsføring af dine produkter.

Ekstra annoncepakke

Du kan tilvælge vores annoncepakke for DKK 800,00 kr. - ex. moms pr. måned. Annoncepakken indeholder følgende:
 

  • 4 månedlige posts på vores Facebook-gruppe på produkter, du ønsker et post på. Du kan naturligvis tilkøbe betalt annoncering, såfremt du måtte ønske det.
  • Posts på alle dine giveaways på Instagram.
  • Minimum fire valgfri produkter i vores designvare nyhedsbrev, som udsendes min. 2 gange månedligt.

Vil du høre mere?

Uanset om du sælger deals eller designvarer, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag – hos DinDeal.dk kan dit produkt blive vores kunders produkt. Hurtigt og effektivt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

DinDeal.dk